Media

Brouwerij Liefde op Internet
Een kijkje leterlijk in de keuken van Brouwerij Liefde. Ik maak in deze aflevering de basis voor het te ontwikkelen bier “Chocolade Liefde”. In 16 minuten zie je het hele brouwproces: van graankorrel tot in het gistvat. Veel kijkplezier! En pak daarna een lekker bier in het zonnetje! Proost!

BrouwTV 7: Brouwerij Liefde

Bedankt Oscar en Hans voor weer een mooie aflevering van BrouwTV!

 

Brouwerij Liefde in de media
Op 8 september was ik live op Radio 2 in het programma Cappuccino. De studio was ingericht als kroeg, dus ik voelde mij gelijk thuis 🙂 Ik had de Intense Liefde meegenomen en een testbrouwsel “Peperbier” met Madamme Jeannette pepers erin. Die was lekker pittig en ik was reuze benieuwd hoe de presentator zou reageren. Eigenlijk is Jurgen een sterke drank drinker en bekende hij van te voren dat hij bier te bitter vond. Toen ik doorvroeg was dat natuurlijk Pils. Dus ik was heel benieuwd wat hij er van vond. Luister zelf maar even:

Uitzending Cappuccino 8 sep 2012

Op 9 mei 2012 heeft de NOS opnamen gemaakt bij brouwerij Liefde in verband met de week van het Nederlandse bier. Zowel voor de radio als voor de TV. Heel leuk om een cameraploeg over de vloer te hebben! Een ware belevenis. En wat een werk voor maar een paar minuten uitzending…

Radio 1 op tijdstip 25:48 Uitzending gemist

3FM Coen en Sander show op tijdstip 1:57:21 Uitzending gemist

NOS op 3 bij de intro en op tijdstip 05:52 Uitzending gemist

In het Eindhovens Dagblad van 14 januari 2012 heeft een artikel gestaan over de opening van brouwerij Liefde en het hobbybrouwen.

Geef een reactie