Nog meer verkooppunten

Dankzij het harde werk van Willem Verboom van de Bierboom is Teder en Intens nu ook in IJmuiden, Leiden, Den Haag, Ermelo en Krimpen aan den IJssel te koop. Willem verzorgt voor een aantal kleine brouwerijen de distributie en wij zijn heel blij met het initiatief van hem en zijn vrouw.

En 6 mei, het speciaalbierfestival in Den Bosch, komt steeds dichterbij dus de voorbereidingen voor de kraamaankleding staan nu op het programma. En ondertussen ga ik volgende week ook Intens weer brouwen, aangezien de voorraad erg hard gaat nu. En als laatste nieuwtje het nieuws dat in mei bij Brouwerij Anders! in Belgie ik een Russian Imperial Stout ga brouwen die rond september op de markt komt. Kortom, ik werk hard aan het motto “Genoeg Liefde in de Lente”.

This entry was posted in 2012. Bookmark the permalink.

Comments are closed.