Hulde aan de speciaalbierslijterijen en -café’s

Deze week zijn Teder en Intens door mij naar Geldrop, Eindhoven, Tilburg en Breda gebracht. En zijn ze door Marc van de Natte Gijt naar Weert gebracht. Ik vind het hartverwarmend om te zien hoe slijterijen en café’s blij zijn met weer een nieuw bier in de collectie. Natuurlijk ben je als brouwer supertrots op je eigen product, maar het krijgt gewoon nog een extra dimensie als dat enhousiasme gedeeld wordt. Daarvoor een warm applaus voor de slijterijen en café’s die buiten het standaardassortiment durven te gaan en ons kleintjes een kans geven!

Ondertussen krijg ik toch al een beetje zenuwen, maar gelukkig ook nog veel meer goede zin voor het eerste bierfestival waar ik ga staan: 6 mei Speciaalbier Festival ’s Hertogenbosch. De maand daarna T-Drinks festival in Tilburg en dan in juli nog een klein nieuw festivalletje in Heerlen. Tegen die tijd ben ik vast heel goed in tappen geworden 😉

This entry was posted in 2012. Bookmark the permalink.

One Response to Hulde aan de speciaalbierslijterijen en -café’s

  1. Stephen says:

    Waar blijft toch die Intense Liefde voor Nijmegen….